Hola Christina !

, par  Marine Jarycki , popularité : 39%

Hola Christina,

Bon dia com vas ? Voldria te parlar del video que praparem al collegi. Hem d’escruire i d’inventar el guio. I a la fi de l’any nosaltres participarem a la pel.licula.
La pel.licula se pasara com si seriem a l’època al segle XVII. Es sobre l’impost de la sal i sobre el tractat dels Pireneus. Al video hi hauria també la revolta de Josep de Trinxeria, Joan Miquel Mestre( l’Heureu Just de Vallestava), Damià Nohell que son els principis revoltats de l’impost sobre la sal.

Dins del curs de català hem inventar un personatge que se trova a dintre del video, jo l’he fet com aixo :
Es una dona que se dui Paula, té trenta-quatre anys. Té els cabells llargs i castanys, son amagats per una cofia. Té els ulls blaus i una petita boca. Es de talla midjana, prima i es una dona molt pobre. Porta una faldilla llarga i un davantall. Es una dona amable i simpàtica. El seu offici es costurera. A un moment de la pel.licula el nunci va arrivar, Paula estava fent un vestit per una dona molt rica. Va sortir per anar a la place on era el nunci. Va annoncar que aquest poble era ara a Francia i no a Espanya perqué la Francia va era guanyadora de la guerra entre Francia i Espanya.
I també volia dir-te que vindrem a Girona el 24 i 25 de febrer per veure-te.

Adui,

Marine

Sites favoris Tous les sites

148 sites référencés dans ce secteur